OTA YHTEYTTÄ

jadetoimintakeskus[at]gmail.com

Topeliuksenkatu 17 C 25, 00250 Helsinki

Ota meihin yhteyttä!

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan mukaan toimintaamme, tahdot toimia vapaaehtoisena JADE -toimintakeskuksessa tai haluat lisätietoa Jadesta, ota meihin yhteyttä!

Suunnittelija

SUSANNA LEHTOVAARA

Kulttuurimaantieteilijänä Susanna on kiinnostunut ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja aidosta kohtaamisesta. Susanna nauttii monipuolisesta työkentästä ja yhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa. Toiveena Susannalla on saada kulttuurisensitiiviset käytännöt juurtumaan osaksi palvelukeskusten ja vanhuspalveluiden arkea, jotta moninaiset asiakasryhmät tulevat paremmin huomioiduksi.

susanna.lehtovaara@kapyrinne.fi
Puh. 050 371 0555

Koordinaattori

INKA LEHTONEN

Asiakastyö ja osallisuuden edistäminen ovat Inkan sydäntä lähellä. Sosiaali- ja kulttuuriantropologin koulutus sekä eri kieli- ja kulttuuriympäristöissä vietetyt vuodet ovat antaneet hyvät tietotaidot ymmärtää maahanmuuttajien arkea Suomessa. Inkan tavoitteena on kehittää toimintakeskuksen palveluita yhä laajemman asiakaskunnan tarpeita vastaaviksi.

inka.lehtonen@kapyrinne.fi
Puh. 050 382 6020

Järjestötyöntekijä

FAHMO MOALIM

Fahmolla on monipuolista kokemusta vanhystyöstä, sekä laajasti tietoa ja henkilökohtaista kokemusta maahanmuuttajien arjesta Suomessa. Hän on koulutukseltaan lähihoitaja ja tehnyt monta vuotta vapaaehtois- ja tulkin työtä. Jadessa Fahmo on ollut vuoden verran ryhmäohjaajana, ja aloittanut järjestötyöntekijänä maaliskuussa 2019. Fahmo haluaa tukea ikääntyviä oman kulttuuritaustansa voimalla ja lisätä vertaisuuden kokemusta osallistujissa.

fahmo.moalim@kapyrinne.fi
Puh. 040 257 2254

SOSIAALINEN MEDIA